Міліція перевірила місця відпочинку молоді

Червень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1911 | Коментарі: 1

Минулого передвихідного вечора працівниками міліції Кіровоградщини спільно з представниками служб у справах дітей проведено перевірки місць відпочинку та концентрації молоді. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

У результаті вжитих заходів складено 32 адміністративних протоколи, з них 11 – за ст. 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді), 2 – за ст. 173 КУпАП (дрібне хуліганство) та 12 – за ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).
Крім того, під час перевірки у одному із розважальних закладів, розташованих у центрі міста Кіровограда, було виявлено двох неповнолітніх, які вживали алкогольні напої – горілку та пиво.
Стосовно продавця кафе складені адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 156 КУпАП (продаж алкогольних напоїв або тютюнових виробів особі, яка не досягла 18 років), санкція якої – накладення штрафу від п'яти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Зібрані матеріали буде направлено до Державної податкової служби щодо вирішення питання ліцензування закладу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool