Міліція: На Кіровоградщині під час зустрічі Нового року порушень громадського порядку не було допущено

Січень 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1271 | Коментарі: 0

 

Близько тисячі працівників міліції забезпечували охорону громадського порядку під час проведення святкових заходів з нагоди зустрічі Нового року на Кіровоградщині. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 

На території області було проведено близько 30 масових заходів, участь у яких взяли майже двадцять тисяч громадян. Завдяки зусиллям працівників міліції, які несли службу в посиленому варіанті, грубих порушень громадського порядку під час святкувань допущено не було.

Правоохоронці задокументували лише факти появи жителів області в громадських місцях у п’яному вигляді.

 Разом з тим, у передноворічний вечір та у перші дні 2012 року до органів внутрішніх справ регіону надійшло кілька повідомлень про нанесення тілесних ушкоджень жителям області під час спільного розпиття спиртних напоїв.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool