Міліція Кіровоградщини перейшла на посилений режим

Грудень 31, 2012 | Новини | Переглядів: 832 | Коментарі: 0

Під час святкування Нового року для забезпечення безпеки громадян і попередження можливого ускладнення обстановки до охорони громадського порядку на Кіровоградщині буде залучено понад півтисячі працівників міліції.

З 30 грудня по 3 січня в Управлінні МВС в області працюватиме оперативний штаб, що здійснюватиме збір та аналіз інформації про ситуацію в регіоні, особовий склад органів внутрішніх справ переведено на посилений варіант несення служби.
На території області у новорічну ніч та наступного дня заплановано проведення більше 15 масових заходів. За попередніми даними, участь у них візьмуть майже 10 тисяч громадян.
Охорону громадського порядку безпосередньо у місцях проведення святкових заходів та на прилеглих територіях забезпечуватимуть близько 200 працівників міліції.
Крім того, посилено патрулюватимуть вулиці населених пунктів області працівники патрульної служби, «Беркуту», ВДСО та ДАІ.
Правоохоронці звертаються до жителів та гостей Кіровоградської області з проханням поводитись ввічливо й толерантно, не допускати порушень громадського порядку, а про усі випадки протиправних дій повідомляти за телефоном гарячої лінії УМВС «Громадянська позиція» – 0-800-509-102 чи за номером «102».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool