Міліція: Громадяни напідпитку стають жертвами грабіжників

Листопад 08, 2011 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні пограбування затримали 38-річного раніше судимого місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Передвихідного вечора по лінії «102» до міліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік біля одного із парків обласного центру відкрито заволодів мобільним телефоном 57-річного кіровоградця.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що потерпілий разом з випадковим перехожим розпивав спиртні напої. Потім між чоловіками виникла сварка, що переросла у бійку. У ході з’ясування стосунків незнайомець ударив декілька разів свого опонента в обличчя, а потім відібрав його мобільний телефон і втік.
Потерпілий звернувся до міліції лише через кілька годин після пригоди, та все ж оперативникам знадобилося небагато часу для встановлення особи зловмисника. Вже наступного ранку правоохоронці затримали підозрюваного за місцем проживання. Ним виявився раніше засуджений за скоєння злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків, місцевий житель. У нього працівники міліції вилучили викрадене.
Днями подібна історія трапилась і з 20-річним жителем міста Олександрії, який відпочивав в одному із розважальних закладів районного центру. Коли він зібрався йти додому і вийшов із приміщення, за ним попрямували і двоє інших відвідувачів, які помітили, що у чоловіка ще залишились гроші. Скориставшись станом алкогольного сп’яніння незнайомця, молодики із застосуванням фізичної сили відібрали у нього 400 гривень.
Потерпілий звернувся до Олександрійського міського відділу міліції із заявою про пограбування. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особи підозрюваних. Ними виявилися місцеві жителі, 22 та 20 років. Зловмисники встигли витратити чужі кошти на власні потреби.
За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool