Міліціонери застерігають неповнолітніх Кіровоградщини

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Вільшанського РВ УМВС України в Кіровоградській області провели зустріч з учнями 8 класу місцевої школи.

Спілкування правоохоронців з підлітками було спрямоване на попередження суїцидальних проявів серед дітей. Учням роз’яснили можливі шляхи вирішення проблем, які можуть спонукати їх до вчинення таких дій.
Також школярам розповіли, що у разі виникнення будь-яких загрозливих ситуацій, виходу з яких неповнолітні самостійно не знайдуть, вони мають можливість звернутися на безкоштовну всеукраїнську «гарячу лінію» для дітей та про дітей – 0 800 500 225. Це той рятівний дзвінок, який може зберегти життя та здоров’я, адже за даним номером їх вислухають та допоможуть.
Наприкінці зустрічі правоохоронці вкотре нагадали підліткам про передбачене законом покарання за вчинення правопорушень, та про те, що в разі недосягнення ними віку кримінальної відповідальності, доведеться відповідати їх батькам.
– Такі заходи корисні і пізнавальні для підростаючого покоління, адже є діти, які не знають, до кого звернутись зі своїми проблемами, – розповідає начальник Вільшанського РВ УМВС Ігор Прохніцький. – Ми переконані, що школярі засвоять отриману інформацію та убережуть себе від непоправних вчинків.

За матеріалами Вільшанського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool