Міліціонери організували для учнів Кіровоградської школи-інтернату екскурсію (ФОТО)

Червень 07, 2011 | Новини | Переглядів: 1671 | Коментарі: 1

Майже щотижня до Кінологічного центру при УМВС України в Кіровоградській області навідуються гості. Про це інтернет-виданню  «FotoInform»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

 Це учні шкіл та вихованці дошкільних закладів. Цього разу подивитись на чотирилапих мешканців Центру завітали 35 учнів підшефної Кіровоградської школи-інтернату, які нині проводять літні канікули у таборі при навчальному закладі.
Кінологи щоразу намагаються вразити своїх відвідувачів, тому разом зі своїми вихованцями – службовими собаками – демонструють глядачам усі свої вміння і навички. А начальник Кінологічного центру Ігор Стасюк як вправний екскурсовод прагне якомога більше розповісти про кожного чотирилапого вихованця. Німецькі вівчарки, які є одними з найкращих у службово-розшуковій діяльності, показали дітям, як вони шукають наркотичні засоби, знешкоджують злочинця. На майданчику для дресирування вівчарки долали перешкоди, лазили драбиною і взагалі демонстрували як вправно виконують команди правоохоронців. «Познайомив» Ігор Стасюк і з улюбленцями кінологів – лабрадорами. Вони завдяки своїм здібностям до міліцейської служби легко завоювали прихильність у Центрі до цієї породи.
Далі школярі завітали до музею «Історії Кіровоградської міліції», де їх зустріли директор музею Дмитро Міцук та радник начальника УМВС в області Валерій Вільний. Експонати музею, зокрема зброя, найбільший інтерес викликали, звісно, у хлопчиків, які наперебій ставили запитання екскурсоводу, але й дівчата з цікавістю слухали оповіді з історії міліції Кіровоградщини.

Міліціонери організували для учнів Кіровоградської школи-інтернату екскурсію (ФОТО)

Міліціонери організували для учнів Кіровоградської школи-інтернату екскурсію (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool