Міліціонери Кіровоградщини затримали підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень

Грудень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 928 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 31-річного жителя одного із сіл району. Чоловік підозрюється у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення від селищного голови про те, що в одному із населених пунктів району побили 39-річного місцевого жителя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Каретою швидкої потерпілого було доставлено до районної лікарні. В реанімаційному відділенні, не приходячи до тями, через кілька годин чоловік помер. За висновками СМЕ смерть потерпілого настала внаслідок травматичного шоку від отриманих множинних переломів ребер та гомілки.
Попередньо встановлено, що місцевий житель разом розпивав спиртні напої із знайомим у нього вдома. Потім залишив оселю господаря, а згодом знов повернувся та покликав товариша на кілька слів на вулицю. Саме там між чоловіками і виникла сварка, під час якої один із них завдав іншому численних ударів руками і ногами. Травми виявилися не сумісними з життям.
За словами начальника Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області Василя Титаренка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано, йому обрано міру запобіжного заходу – арешт. Триває розслідування.
Раніше зловмисник був засуджений за скоєння крадіжки, незаконного заволодіння транспортним засобом та нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості. Нині чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool