Миколаївська область: перекинувся локомотив з вагонами

Травень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 996 | Коментарі: 0

В 00 год. 30 хв. 11 травня у м. Миколаїв на території ДП «Миколаївський морський торгівельний порт», у приймально-здавальному парку, під час руху вантажного потягу у складі 2 спарених локомотивів, 29 вагонів завантажених металопрокатом та 4 порожніх вагонів стався схід з рейок головного локомотиву з подальшим бічним зіткненням з порожніми вагонами, які стояли на іншій колії.

Внаслідок зіткнення локомотив та 4 порожні вагони зійшли з рейок та перекинулись. Жертв та постраждалих немає. До ліквідації аварій залучено відновний потяг Одеської залізниці та працівники порту. Причина та розмір матеріальних збитків – встановлюється.

На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool