Миколаївська область: дівчинка ледь не впала з 4-го поверху

Травень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

18 травня до державної пожежно-рятувальної частини № 25 м. Южноукраїнськ від перехожих надійшло повідомлення про те, що на підвіконні вікна 4-го поверху житлового будинку № 2 на бульварі Квітковий, стоїть маленька дівчинка і гукає маму.

На місце виклику негайно виїхали рятувальники. На місці виклику, за допомогою висувної пожежної драбини, рятівники зняли трирічну дитину з підвіконня, дочекались маму дитини, яка пішла до магазину та передали їй дівчинку. Цього ж дня о 14:50 у м. Миколаєві рятувальники допомоги відчинити вхідні двері квартири у житловому будинку № 4а по вул. Васляєва, в якій залишилась трирічна дитина, повідомляє сайт ДСНС України.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попереджає! Шановні дорослі! Не залишайте дітей без нагляду дорослих. Може вистачити лише кілька хвилин щоб сталося лихо!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool