Микола Вєщев: Всі пориви на теплотрасах у Кіровограді будуть ліквідовані протягом двох днів

Жовтень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1227 | Коментарі: 0

Початок опалювального сезону у Кіровограді в поточному році пройшов набагато організованіше, ніж в минулі періоди. Про це повідомив під час прес – конференції у міській раді заступник міського голови Микола Вєщев.

За його словами, 15 жовтня були запущені всі котельні міста, які працюють зараз у робочому режимі. В той же час, відзначив Микола Вєщев, зношеність теплових мереж міста поки що не дозволяє в один день забезпечити теплом усі житлові будинки. З підняттям тиску і температури теплоносія на теплотрасах виникло декілька поривів. Ремонтні бригади теплогенеруючих підприємств і аварійно – диспетчерської служби були готові до такого розвитку подій, працювали без вихідних і оперативно ліквідовували аваріні ситуації. На сьогодні в обласному центрі в роботі залишається 5 місць поривів на магістральних теплотрасах. Їх ремонт планується закінчити протягом вівторка – середи і тоді буде забезпечена подача тепла до всього житлового фонду і об’єктів соціально – культурної сфери міста, наголосив Микола Вєщев.

Станом на 18 жовтня в обласному центрі опалюється 822 будинки з 882. Тепло поки що не подається в 60 будинків, головним чином через аварійні роботи на теплотрасах. Крім того, звернув увагу Микола Вєщев, багато клопоту спеціалістам КРЕПів додають неякісно встановлені системи індивідуального опалення в квартирах багатоповерхівок.
 

За інформацією заступника міського голови, найбільше будинків – 14, без опалення залишається в КРЕПі №3, 11 – в КРЕПі №11, по 5 – в КРЕПах № 10, 12, ще 4 – в КРЕПі №4, по 2 – В КРЕПах № 1, і 13 та 1 будинок в КРЕПі №7.
Через пориви залишаються поки без тепла і три дитячих садочки - №54, №68 і “Зірочка”.

Одночасно, Микола Вєщев попередив, що як тільки пориви будуть усунені і теплоносій поступить до всіх будинків, за холодні батареї в помешканнях кіровоградців нестимуть персональну відповідальність начальники КРЕПів. Повідомляти ж про відсутність тепла в квартирах кіровоградці можуть за телефоном аварійно – диспетчерської служби 1580, або ж безпосередньо в Головне управління житлово – комунального господарства – 24-18-47.

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool