Микола Мездрін: усі політики мають об’єднатися заради повернення миру у нашому спільному домі

Серпень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Життя кожного українця сьогодні, де б він не мешкав, не відірване від війни на сході. Тисячі воюють, мільйони страждають, чекають, переживають. Біль кожного виміряти важко, бо кожен батько і кожна мати плачуть однаково. Як за загиблими дітьми-солдатами, так і за жертвами від розірваних снарядів на вулицях мирних українських міст і сіл.

З кожним днем стає зрозумілим єдине: мир в Україні лише на полі бою не завоювати. Потрібен і негайно ефективний реальний діалог на найвищому рівні – за посередництва європейських лідерів, впливових світових політиків. Не час думати про рейтинги, а партійні корони на головах нехай спадають – заради врятованих тисячі мирних громадян.
Згоден з позицією Народного депутата Юрія Мірошниченка і політичної сили, яку він нині представляє – Партії розвитку України: в умовах тих складних випробувань, які постали перед нашою країною, усі політичні сили повинні об’єднатися для повернення мирного життя. Партія розвитку України готова підтримати всі ініціативи влади на врегулювання ситуації на сході та розвиток нашої держави.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool