Микола Луханін отримав почесну нагороду за внесок у реалізацію проекту державно-приватного партнерства

Березень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

27 березня 2014 року в Одесі відбулася уростиста церемонія вручення нагород Національного морського рейтингу України по підсумкам роботи за 2013 рік.

У заході взяв участь міністр інфраструктури України Максим Бурбак, який вручив нагороди у номінації «Досягнення року 2013».
Спеціальний приз за внесок у розвиток морського транспорту за ініціативою спілки портових операторів, видавництва «Порти України» сумісно з компанією «ТІС» і благодійним фондом ім. О.Ставніцера одержав начальник Одеської залізниці Микола Луханін. Вітаючи начальника залізниці
Генеральний директор компанії «ТІС» Андрій Ставніцер зазначив: «Цього року ми без вагань вирішили нагородити Миколу Луханіна за вагомий внесок у реалізацію проекту державно-приватного партнерства і збільшення пропускної спроможності залізничної гілки у напрямку порту Южний до 40 млн. тонн вантажів на рік»
Начальник Одеської залізниці щиро подякував за виявлену довіру і запевнив, що транспортники й надалі працюватимуть настільки ж плідно і злагоджено, адже «залізничники й портовики – єдина сім’я »

*Довідка
Національний морський рейтинг України став помітною подією у житті транспортної галузі. Церемонія нагородження кращих підприємств і спеціалістів за підсумками роботи за рік – один зі шляхів залучення уваги суспільств країни до потенціалу морської галузі України і шляхів його нарощування.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool