Микола Азаров доручив Сергію Тігіпку розпочати новий етап консультацій з чорнобильцями

Квітень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Прем’єр-міністр Микола Азаров доручив Віце-прем’єр-міністрові - Міністру соціальної політики Сергієві Тігіпку розпочати новий етап консультацій з чорнобильцями. Про це Глава Уряду сказав на зустрічі з керівниками регіональних осередків Всеукраїнської громадської організації інвалідів "Союз Чорнобиль України".

"Я доручу Сергію Тігіпку продовжити з вами консультації. У вас уже є достатній досвід переговорів. Коли ви напрацюєте пропозиції – зустрінемося і ухвалимо рішення", - сказав Прем'єр-міністр.

Він поінформував про кроки, яких вживає Уряд для підвищення соціального захисту чорнобильців. За його словами, це комплексна система заходів, розрахована на багато років, яку Уряд обов’язково виконуватиме. "Якщо ми щось обіцяємо, то обов’язково виконуємо це", - підкреслив Микола Азаров.

У свою чергу, чорнобильці висловили свої побажання стосовно напрямків, на яких необхідно посилити роботу, та відзначили, що Уряд виконує всі взяті перед ними зобов’язання.

Президент ВГОІ "Союз Чорнобиль України" Юрій Андрєєв зазначив, що завдяки діям Уряду чорнобильці нарешті почали отримувати "зароблені пенсії". "Всі чорнобильці отримали право одержувати зароблені пенсії. Не ту, яку хочеться, а ту, яка була реально зароблена", - сказав він.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool