Міграційною службою Кіровоградщини виявлено 15 нелегальних мігрантів

Грудень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 687 | Коментарі: 0

Протягом листопада на Кіровоградщині проводились цільові профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

За цей період працівники УДМС в Кіровоградській області разом з працівниками Головного управління Національної поліції в області, Управління патрульної поліції у м. Кропивницькому та Управління СБУ в області, органів влади та місцевого самоврядування виявили 15 нелегальних мігрантів та 95 порушників законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. Міграційною службою подано адміністративний позов до суду щодо примусового видворення громадянина Арабської Республіки Єгипет за межі України.

Відносно 15 іноземців прийнято рішення про примусове повернення їх до країн походження. Громадянина Єгипту на виконання рішення суду примусово видворено за межі України.

Окрім того, 82 іноземних громадян притягнено до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 203 Кодексу України про адміністративні правопорушення за порушення правила перебування на території України, складено 2 адміністративних протоколи на керівників вищих навчальних закладів (ст. 204 КУпАП) та 11 - на громадян України (205 КУпАП).

У результаті проведених заходів з порушників стягнено штрафів на суму більш як 37 тисяч гривень.


УДМС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool