Міграційники реалізували рішення суду про примусове видворення іноземця

Грудень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

 

 

З Міжнародного аеропорту "Бориспіль" сьогодні до Тбілісі вилетів 44-річний громадянин Грузії. У жовтні відносно нього суд прийняв рішення за клопотанням Управління ДМС у Кіровоградській області щодо примусового видворення з України.

До реалізації примусового видворення іноземець перебував у Миколаївському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства на час відновлення його паспортних документів для повернення на батьківщину.

Нагадаємо, виявили чоловіка міграційники спільно з поліцейськими у Бобринецькому районі. В Україну він приїхав як турист, а потім залишився проживати з місцевою мешканкою. Після закінчення законного строку перебування в Україні та не звертаючись до Міграційної служби області, чоловік опинився у нелегальному становищі на території держави.

Для початку міграційники притягнули його до адміністративної відповідальності за порушення правил перебування в Україні та прийняли рішення про примусового повернення, виконання якого він проігнорував. Відтак, історія перебування іноземця завершилась примусовим видворенням із забороною в'їзду на 5 років. Виконали рішення суду працівники Міграційної служби та Національної поліції області.

Управління ДМС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool