Ми створюємо умови для якісного навчання і фізичного розвитку дітей,- Сергій Кузьменко

Жовтень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1106 | Коментарі: 0

Сьогодні голова облдержадміністрації побував з робочою поїздкою в Олександрівському районі, аби особисто проконтролювати стан реалізації ініційованого ним проекту "Здоров'я наших дітей".

Першим об’єктом, який відвідав очільник області, стала Михайлівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, де відбулось урочисте відкриття мультифункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям. На його спорудження із районного бюджету було виділено майже 250 тисяч гривень, 200 тисяч - з бюджету Михайлівської сільської ради та близько 200 тисяч надано місцевими підприємцями - меценатами. Роботи по будівництву виконані агрофірмою "Ясинівська".

Сергій Кузьменко привітав школярів та їх батьків зі святковою подією та подарував юним спортсменам футбольний м’яч. Разом із капітаном однієї із шкільних футбольних команд голова ОДА відкрили змагання з міні-футболу.
Як повідомила голова Олександрівської РДА Ольга Борота, біля спортивного планують змонтувати тренажерний майданчик, а на подвір'ї школи хочуть збудувати тенісний корт.

Керівник області також відвідав заняття народної художньої естрадно-циркової студії "Едельвейс" районного центру дитячої та юнацької творчості. Її артисти - вихованці місцевого дитячого садка та школи – підготували яскраві видовищні номери, на які глядачі не шкодували аплодисментів.

Наступним населеним пунктом, де побував керівник області стало Красносілля. Тут він оглянув відремонтований спортзал та новий майданчик зі спортивними тренажерами у місцевій школі. Також Сергій Кузьменко відвідав місцевий дитячий садок. За кошти сільської ради в ДНЗ організовано безкоштовне харчування. Цьогоріч тут придбано нові меблі для їдальні та ігрових кімнат. Є у садочку і своя спортивна зала, укомплектована різноманітним технічним приладдям.

Підсумовуючи свою робочу поїздку голова ОДА зазначив: "Ми прагнемо збудувати у кожній школі сучасні та комфортні спортивні зали. Олександрівський район гарний тому приклад. Тут ініціативні голова райдержадміністрації і райради, соціально-відповідальний бізнес, які знаходять можливості для розвитку і модернізації спортивної інфраструктури району". Сергій Кузьменко підкреслив, що в області й надалі проводитиметься системна робота по створенню належних умов для занять спортом підростаючого покоління.

Окремо голова ОДА звернув увагу на організацію навчального процесу в сільській місцевості. "Ми ставимо собі за мету, щоб в кожному населеному пункті був дитячий садок і молодша школа. А що стосується середньої і старшої школи тут говоримо про опорні заклади. У цьому напрямку в області зроблена значна робота, що було відзначено під час Ради регіонального розвитку Віце-прем'єр-міністром Геннадієм Зубком. Тож не дивлячись на критику, яку доводиться чути від деяких політиків, ми робимо державну справу – створюємо умови для якісного навчання і фізичного розвитку дітей".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool