Ми повинні зробити усе, щоб учасники АТО почувалися в суспільстві впевнено і комфортно, - Сергій Кузьменко

Травень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 971 | Коментарі: 0

Минулого тижня один із перевізників на обласному міжміському маршруті відмовив учаснику антитерористичної операції у пільговому проїзді. Цей інцидент прокоментував голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко на щотижневій апаратній нараді.

Керівник ОДА наголосив, що водій автобусного маршруту Гайворон - Кропивницький відмовив у безкоштовному проїзді захиснику, який три роки прослужив у зоні проведення АТО.

Перевізник аргументував це тим, що йому не надійшло фінансування на компенсацію за пільгові перевезення.

"Значні кошти з державного бюджету направляються на безпекові заходи і на розбудову Збройних Сил України. Президент робить усе можливе, щоб військовослужбовці були забезпечені зброєю, формою, спорядженням і отримували гідну заробітну плату, – наголосив Сергій Кузьменко, звертаючись до керівників територій. – Ми з обласного бюджету витрачаємо значні кошти, щоб демобілізованих військових забезпечити лікуванням та реабілітацією. А питання пільгового перевезення учасників АТО – це зона вашої відповідальності. Переконаний: це підйомні кошти, які необхідно виділити з районних чи міських бюджетів, щоб наші хлопці могли спокійно приїхати до обласного центру. А їздять вони не часто і переважно за медичними консультаціями".

Звернувся голова ОДА і до перевізників, закликаючи їх керуватися не тільки прагматизмом, а й повагою до людей, які їм забезпечили можливість спокійно працювати і заробляти кошти. "Давайте будемо усі відповідальними на своїх робочих місцях: чи то водій автобуса, чи то чиновник, який повинен забезпечити певну систему, що дає можливість учасникам АТО почуватися у суспільстві впевнено і комфортно", – підкреслив Сергій Кузьменко. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool