Ми налагодили дієвий механізм співпраці з громадськістю, - Володимир Мартиненко

Листопад 30, 2017 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

На цьому Голова Громадської ради при МВС наголосив під час наради з Робочою групою по співпраці і взаємодії громадськості з органами, що координуються Міністром внутрішніх справ України у Кіровоградській області, та керівниками відповідних підрозділів, яка відбулася за участі представників ЗМІ.

Володимир Мартиненко розпочав засідання з вручення поліцейським Подяк від очільника Міністерства молоді та спорту, до якого з відповідним клопотанням звернулася Громадська рада при МВС України.

Заохочення за спортивні досягнення отримали начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко і старший інспектор відомчого тренінгового центру Ольга Гусак.

Після урочистої частини, радник Міністра ознайомив присутніх із оновленим складом регіональної Робочої групи. Звернув увагу, що основними завданнями є проведення консультацій з громадськістю щодо опрацювання проектів нормативно-правових актів, які регламентують діяльність органів, які координуються Міністром, та співпраця з цими органами виконавчої влади.

«Наша головна мета – ефективна взаємодія з громадою, адже протягом поточного року вдалося налагодити дієвий механізм роботи на місцях. Сьогодні ми проведемо перше засідання оновленим складом та окреслимо основні робочі моменти на найближчий час», - зазначив Володимир Мартиненко.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool