Ми будемо бойкотувати роботу сесії, - депутати міськради (ВІДЕО)

Березень 30, 2017 | Новини | Переглядів: 2003 | Коментарі: 0

Так на прес-конференції у прес-клубі заявила група депутатів, якщо не виконають їх вимоги.

Сьогодні, 30 березня, у міськраді повинна була пройти чергова сесія депутатів Кіровоградської міськради, але на засідання прийшла тільки половина депутатського корпусу. Коли міський голова запропонував депутатам зареєструватися у залі засідань було 22 депутата, а 21-го не було на своєму робочому місті.

Група депутатів, які не прийшли на засідання сесії , провела прес-конференцію, де звернулися з колективним депутатським зверненням.
В цьому зверненні вісім вимог депутатів: знизити вартість проїзду у громадському транспорті, скасувати підвищення тарифів на квартплату, збільшити обсяг фінансування навчальних закладів, також усім бажаючим мешканцям видавати дозвіл на встановлення автономне опалення та інше.
Під цим зверненням до міського голови Андрія Райковича депутати поставили свої підписи.

Міський голова Андрій Райкович та секретар міськради Андрій Табалов також прийшли на цю прес-конференцію, щоб вияснити ситуацію, яка склалася на цей момент.

Андрій Райкович показав усім присутнім заяви депутатів, де вони раніше написали, що вони не зможуть бути сьогодні на сесії по поважним причинам. Але тепер вияснилося, що ці ж депутати знаходяться зараз на цій прес-конференції і вже з депутатським зверненням.

Більш детальніше дивіться у відео.



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool