Мешканцю Кіровоградщини загрожує до 6 років позбавлення волі

Квітень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

21-річний житель Новгородківського району обікрав магазин та вчинив кілька крадіжок виробів з металу з домоволодінь місцевих мешканців. Зловмиснику загрожує до 6 років позбавлення волі.

У середині березня до райвідділу міліції звернулася жителька районного центру. Жінка повідомила, що з її магазину в одному з населених пунктів було викрадено товари.
Правоохоронці встановили, що вночі злодій пошкодив металеві гарти та розбив скло у вікні, через яке і проник всередину будівлі. З магазину крадій виніс продукти харчування на загальну суму понад 800 гривень.
- Під час огляду місця події працівники міліції виявили відбитки пальців, за якими встановили особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки житель району, - повідомив начальник Новгородківського РВ УМВС в області Ігор Брєєв.
Минулого тижня правоохоронці встановили місце перебування зловмисника. Як з’ясувалося, одразу після вчинення злочину чоловік утік за межі населеного пункту. Переховувався у лісосмузі, харчувався краденими з магазину продуктами. В цей же час вчинив ще кілька крадіжок виробів з металу в односельців. На кошти виручені від продажу металобрухту купував алкоголь.
Розслідування у рамках, кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новгородківського РВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool