Мешканця Кіровоградщини пограбували біля магазину

Листопад 13, 2015 | Новини | Переглядів: 4787 | Коментарі: 0

Чоловік відібрав у мешканця міста Олександрія сумку з документами та грошима. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Як розповів начальник Олександрійського відділу поліції Олександр Кодак, повідомлення про грабіж надійшло від 40-річного потерпілого. Близько 22-ої години вечора біля одного з магазинів міста до місцевого жителя підійшов незнайомець, який завдав йому ударів по голові та заволодів майном. Вже наступного ранку оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився 22-річний олександрієць.
Сумку та документи правоохоронці вилучили, кошти грабіжник встиг витратити на власні потреби.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Олександрійського відділу поліції
ГУ НП України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool