Мешканців Кіровоградщини застерігають: в річці Інгул виявили холеру

Серпень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1303 | Коментарі: 0

У Кіровоградській області Інгул протікає територіями Новомиргородського, Олександрівського, Кіровоградського, Новгородківського, Компаніївського, Долинського, Бобринецького, Устинівського районів та м.Кропивницького.

Оздоровчий табір для дітей у с.Бірки Олександрівського району знаходиться біля річки Тясмин. Оздоровчий табір «Сонячний» у с.Гурівка Долинського району має власний басейн для купання дітей. В інших зазначених районах дитячі літні табори відсутні. Незважаючи на спеку, мешканцям варто утриматися від купання і риболовлі з метою запобігання захворюванню

Культуру Vibrio cholerea O1 біовар Eltor серовар Ogawa виділено з проби води з Інгулу в Центральному районі м.Миколаєва від 07.08.2017 і підтверджено Одеським протичумним інститутом ім. І. Мечникова.

У зв’язку з цим Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області не рекомендує мешканцям області купатися і рибалити в акваторіях річок Інгул та Південний Буг.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool