Мешканців Кіровоградщини закликають потурбуватися про захист осель від крадіїв

Січень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 0

У період новорічних та різдвяних свят, тривалих вихідних чимало людей вирушають у відпустки, чим можуть скористатися злодії, які промишляють квартирними крадіжками. Поліцейські радять жителям області обладнати домівки сучасними приладами охорони, аби вберегти їх від злочинних посягань.

«Поліція охорони – це одна з наймобільніших служб, що існує в системі єдиної дислокації, яка має можливість швидко, за лічені хвилини, прибувати на місця, де скоюють крадіжки. Основним завданням підрозділу є охорона об’єктів усіх форм власності, що є дієвим профілактичним заходом із попередження майнових злочинів. У минулому році не допущено жодної крадіжки з квартир та домоволодінь, які знаходяться під охороною», - зазначив начальник Управління поліції охорони в області Володимир Луньов.

На теперішній час підрозділами поліції охорони здійснюється охорона близько 3 тисяч об’єктів усіх форм власності та 4 тисяч приміщень із особистим майном громадян. Підрозділи поліції охорони функціонують у містах Кропивницькому, Олександрії, Світловодську, Знам’янці, Долинській, Гайвороні, Новоукраїнці та Малій Висці.

Завдяки новітнім технологіям і сучасним приладам із GSM-каналами, охорону квартир та інших об’єктів підрозділи поліції охорони мають можливість здійснювати не лише у містах дії груп затримання, а й на всій території області. На сьогоднішній день технічна охорона квартир та приватних будинків є найбільш надійною.

Подбайте про власну безпеку. Для замовлення охорони звертайтесь за телефонами: 0 800-502-220; 097-050-22-20, 073-050-22-20, 099-050-22-20.

Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool