Мешканців Кіровоградщини закликали дотримуватись правил поведінки у літній період

Липень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

6 липня фахівці Служби порятунку провели змістовну роз’яснювальну роботу в Компаніївському, Маловисківському та Новгородківському районах, охопивши три напрямки: правила безпечної поведінки на водоймах, у лісовому масиві та у побуті.

Кожен, з ким поспілкувались рятувальники, отримав не лише листівку застерігаючого змісту відповідно до теми бесіди, але й поради, як убезпечити себе, свою сім’ю, майно та навколишнє середовище від пожеж та нещасних випадків, пов’язаних із відпочинком біля водойм.

Зокрема з перехожими житловому секторі надзвичайники розмовляли про причини та статистику пожеж, нагадали про необхідність слідкувати за справністю електропроводки та електроприладів вдома, радили не курити у ліжку та ще в нетверезому стані та не залишати дітей без нагляду.

Щодо правил поведінки на воді, рятувальники звернули увагу громадян на сумну статистику по загибелі людей на водних об’єктах та застерегли любителів відпочинку біля водойм від необачних вчинків, які можуть призвести до трагічних наслідків. Особливої уваги потребують діти, їх ні на мить не можна випускати з поля зору навіть на березі річки чи ставка.

Крім того, громадян, яких рятувальники зустріли в лісовому масиві, було попереджено щодо заборони на період підвищеної пожежної небезпеки розводити багаття в лісових масивах. Адже достатньо іскри, щоб запалала суха рослинність.
Профілактична робота щодо правил поведінки у літній період наразі триває в усіх районах Кіровоградської області.

Прес-служба У ДСНС в області

Мешканців Кіровоградщини закликали дотримуватись правил поведінки у літній період


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool