Мешканців Кіровоградщини вітають з Днем незалежності України

Серпень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1280 | Коментарі: 0

Шановні жителі області! Від колективу Управління ДСНС України у Кіровоградській області та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня незалежності України!

25-річний ювілей нашої молодої держави – загальнонародне свято, важлива дата для усіх громадян України. У цей день кожен з нас може переосмислювати історію, але краще запитати себе, що вдалося та що належить зробити для рідної країни. Переконаний, що кожна справа на благо Вітчизни, знайде відгук у її майбутньому. І лише доклавши усіх зусиль ми наблизимо пору розквіту держави.
Користуючись нагодою, хочу щиро подякувати за самовідданість та відвагу захисникам, які сьогодні боронять незалежність України. Завдяки їх зусиллям наближається день, коли мир і злагода пануватимуть у нашому спільному домі.
Відзначаючи державне свято, дозвольте побажати, щоб зміцнювалася віра, надія і любов до рідної землі, додавалося енергії і впевненості у власних силах та переконаннях. Нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення й добрі починання в ім’я Вітчизни.
Зі святом Вас! З Днем Незалежності!

З повагою
Начальник У ДСНС України
у Кіровоградській області
полковник служби цивільного захисту
Віталій Миронюк

Мешканців Кіровоградщини вітають з Днем незалежності України


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool