Мешканців Кіровограда запрошують до участі у створенні громадської ради

Лютий 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1417 | Коментарі: 0

Створення ініціативної групи поклало початок процедурі створення громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради. Про це повідомив начальник відділу з питань внутрішньої політики Сергій Запорожан під час прес – конференції сьогодні, 16 лютого

Сергій Запорожан відзначив, що громадські ради утворюються для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійснення громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодження ефективної взаємодії зазначених органів з громадськістю, врахування громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Членами громадської ради можуть бути представники інститутів громадянського суспільства: громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації, інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства.

Сергій Запорожан також поінформував, що рішенням виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 09.02.2016 № 74 затверджено склад ініціативної групи з підготовки та проведення установчих зборів інститутів громадянського суспільства для формування складу громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради.
Створена ініціативна група запрошує усі зацікавлені інститути громадянського суспільства Кіровограда для участі у створенні громадської ради.

Для цього необхідно:

До 18 березня 2016 року подати до ініціативної групи заяву у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

Документи надавати у паперовому вигляді за адресою: 25000, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, кімн. 317, відділ з питань внутрішньої політики виконавчого комітету Кіровоградської міської ради (з 8.00 до 17.00 год.) та у електронному вигляді на адресу: vvp@krmr.gov.ua або evk2007@krmr.gov.ua

Перелік документів надається у витягу із Постанови КМУ № 996.

Приймання заяв для участі в проведенні установчих зборів та доданих до них документів завершується 18 березня 2016 року о 16.00 год.

Установчі збори для формування громадської ради при виконавчому комітеті планується провести орієнтовно 07. 04. 2016 року (більш детальна інформація про час і місце проведення буде повідомлена за 7 календарних днів до дати проведення установчих зборів).
Під час проведення установчих зборів з числа їх учасників буде обрано склад та керівництво громадської ради при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради та окреслено основні напрямки роботи громадської ради на наступні два роки.
Довідки та консультації за телефоном: 24-08-85, 095- 451- 06-05

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для формування громадської ради при виконавчому комітеті міської ради є відкритою для всіх інститутів громадянського суспільства. Запрошуємо надсилати свої пропозиції щодо діяльності громадської ради на е-mail: vvp@krmr.gov.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool