Мешканці с. Веселівка замислились над власним ставленням до пожежної безпеки

Березень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 978 | Коментарі: 0

22 березня працівники Кіровоградського міськрайонного відділу У ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання правил безпеки життєдіяльності серед мешканців с. Веселівка Кіровоградського району.

Спілкуючись із селянами, рятувальники закликали їх проаналізувати власне ставлення до безпеки у побуті, визначити недоліки щодо протипожежного стану своєї оселі й споруд на території домоволодінь та вжити вичерпних заходів, аби не допустити пожеж.

Серед чинників, які можуть спричинити займання в домі, можна назвати декілька найпоширеніших: недотримання правил безпеки при користуванні системами опалення (печі, грубки, котли), перевантаження електромережі, куріння в приміщеннях у нетверезому стані, використання пошкоджених електричних приладів, залишена без нагляду ввімкненою побутова техніка та дитячі пустощі з вогнем чи легкозаймистими речовинами. Часто горять на приватних обійстях дровники, сараї з сіном через необережне поводження з відкритим вогнем господарів.

Крім того, слід пам’ятати про можливість натрапити де завгодно, навіть на власному городі, на вибухонебезпечний предмет часів Другої світової війни, що, пролежавши під товщею ґрунту багато років, не втратив своєї руйнівної сили. Тому не зайвим буде знати алгоритм дій у такому випадку.

На завершення розмови рятувальники роздавали громадянам застережні листівки із правилами безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool