Мешканці Кропивницького незадоволені якістю послуг, - Андрій Райкович

Жовтень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 707 | Коментарі: 0

Вже тричі члени виконкому міської ради Кропивницького відмовляли підприємству "Екостайл" у затвердженні нових тарифів на вивезення сміття.

І це не дивно - мешканці Кропивницького якістю послуг, що надає це підприємство незадоволені. На цьому наголосив сьогодні під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

 У цьому питанні немає політичної складової, тільки економічна, - підкреслив очільник міста. - Однак якщо підприємство-монополіст хоче, щоб послуги належним чином оплачувалися, вони мають ці послуги надавати , причому якісні. У мікрорайонах - купи сміття, стан контейнерів незадовільний. Підприємство скаржиться, що у нього не вистачає машин, звільнився завгар. Але при чому тут територіальна громада?

Попереджаю: якщо в питанні прибирання міста не буде наведено лад, я перший порушуватиму питання перед членами виконкому, депутатами міської ради про те, щоб "Екостайл" уже не було монополістом на цьому ринку послуг. І я впевнений: бажаючі за цим тарифом, що діє сьогодні, надавати мешканцям Кропивницького послуги, знайдуться.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool