Мешканець Кіровоградщини виявився серійним крадієм

Липень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Ним виявився 38-річний мешканець Світловодська. Зловмисник викрадав дитячі велосипеди та майно з автозаправної станції. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років.

У травні до Світловодського міськвідділу міліції звернувся місцевий мешканець. Чоловік повідомив про викрадення велосипеду сина, який він залишив без нагляду біля одного з магазинів. Через декілька діб до правоохоронців надійшло ще декілька аналогічних звернень.
Крім цього, в червні працівниця місцевої АЗС повідомила про крадіжку моторної оливи вартістю 380 гривень з вітрини приміщення.
- Працівники карного розшуку встановили особу зловмисника. Ним виявився неодноразово судимий місцевий житель, - повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк. - Чоловік встиг продати декілька велосипедів випадковим знайомим, а отримані кошти витратив на власні потреби.
Правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.
Дії особи кваліфіковані за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.


За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool