Мешканець Кіровоградщини отримав медаль «Захиснику Вітчизни»

Лютий 25, 2016 | Новини | Переглядів: 873 | Коментарі: 0

Указ про заохочення був підписаний Президентом України Петром Порошенком. В урочистій обстановці на початку засідання колегії Кіровоградської обласної державної адміністрації нагороди герою-нацгвардійцю та його побратимам вручали керівники області й управління Національної поліції Кіровоградщини.

Командир відділення батальйону «Донбас» 39-річний мешканець Ульяновського району розповідає, що пішов захищати рубежі своєї країни, тому що не міг вчинити інакше. Чоловік ніс службу в Кураховому, Попасному, побував у Іловайську.

Під час ворожого наступу отримав тяжке поранення, тривалий час лікувався в госпіталі столиці, був комісований і тепер перебуває у запасі Національної гвардії України.

Отримати таку нагороду чоловіку надзвичайно приємно, адже керівництвом держави високо оцінено його зусилля із захисту свого народу і рідної землі.

Потиснути руку та побажати міцного здоров’я бійцю від імені його колег прибув заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок.

Після урочистої частини Андрій Віталійович у піднесеному настрої повернеться додому. Там героя чекає його родина – дружина та двоє 8-річних донечок. Вони ще зовсім маленькі, щоб зрозуміти, наскільки відважним і сміливим виявився їх тато, коли підростуть – пишатимуться ним ще більше, а поки просто щасливі від того, що не будуть з ним розлучатися.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool