Мер подякував кіровоградці за сміливість, виявлену під час протистояння з металевими вандалами

Лютий 08, 2016 | Новини | Переглядів: 1529 | Коментарі: 0

Сьогодні 8 лютого, міський голова Андрій Райкович висловив слова щирої подяки кіровоградці Ользі Шпак за активну громадянську позицію та за сміливість, виявлену під час протистояння з металевими вандалами, які намагалися порізати та вивезти металеву огорожу з мосту по вулиці Михайлівській.

- Це яскравий приклад того, як громада може перемагати злочинність, адже Олю підтримали у її активних діях і інші мешканці міста, - відзначив Андрій Райкович, вручаючи їй квіти.

Сміливий вчинок своєї колеги, бухгалтера “Вечірньої газети” описали кореспонденти вісника міської ради: - “Двоє молодиків – до речі, досить добре одягнутих, не ховаючись, ламали кути й перегородки мосту на вулиці Кірова і складали їх у великий мішок. Ви обурені? Ось і наш головний бухгалтер Ольга Шпак, яка саме йшла тим мостом, теж обурилася. Причому настільки, що втратила почуття самозбереження: не зважила на те, що перед нею, тендітною жінкою, – двоє кремезних чоловіків. Кинулася рятувати комунальне майно. Почала соромити крадіїв, знімаючи їх при цьому на мобільний телефон:

– А що ж далі буде? Так весь міст розірвете на шматки?
Металісти вже збиралися їй рота закрити, та, на щастя, почали підходити інші небайдужі перехожі, й крадіям довелося швидко ретируватись, навіть мішка свого полишили.”. Фотографії Ольги Шпак дозволили кіровоградській поліції в подальшому достатньо оперативно затримати злочинців.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool