Мер Кіровограда доручив активізувати по місту рейди

Квітень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 2304 | Коментарі: 0

Міська спецінспекція приділяє значну увагу проведенню роз’яснювальної роботи з власниками пунктів прийому металобрухту постійно щодо заборони прийому від фізичних осіб промислового металобрухту, в тому числі дорожніх знаків, кришок люків інженерних мереж, кабельної продукції та похідних продуктів у результаті їх переробки.

На цьому акцентував увагу заступник начальника спецінспекції Олександр Брюховецький під час наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 25 квітня.

Олександр Брюховецький повідомив, що за наявною інформацією, на території міста функціонують до 46 нелегальних пунктів прийому металобрухту. Інспектори спецінспекції спільно з представниками комунальних підприємств проводять рейди з виявлення на таких пунктах металевих виробів комунальної власності, фрагментів надгробних споруд і огорож з місцевих кладовищ тощо.

Міський голова звернув увагу керівника спецінспекції на той факт, що володіння інформацією про нелегальні пункти, їх діяльність не припиняє.

- Не будьте байдужими, - наголосив Андрій Райкович. – Ви маєте проінформувати мене, поліцію, податкові органи про такі факти. У міській раді є потужний апарат посадових осіб і радників, щоб розібратися і прийняти рішення.

Завдання спецінспекції – проводити рейди і стукати у всі двері, відзначив очільник міста. Сьогодні “металісти” активізувалися, особливо на кладовищах, тож на легальних пунктах необхідно проводити постійну роз’яснювальну роботу, а з нелегальними – мають розібратися органи, які мають відповідні повноваження.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool