Меморандум про співпрацю голів Громадських рад Кіровградської області підписано (ФОТО)

Липень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1728 | Коментарі: 0

На цьому тижні відбулася семінар-нарада голів Громадських рад при органах виконавчої ради Кіровоградської області, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Організатором виступила Громадська рада при Кіровоградській обласній державній адміністрації за ініціативи голови ради С.М. Подорожнього.
Після привітальних слів першого заступника голови Кіровоградської обласної ради О.С. Шаталова і начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю В.Ю. Вишневської, розпочали обговорення проекту обласної програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства Кіровоградської області на 2012-2015 роки («ГРОМАДЯНИН – 2015»), яку презентував заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю А.Г. Стоян. Програма унікальна, адже в Україні програми подібного змісту розробляються лише в кількох обласних центрах і наша область одна із перших, яка почала таку роботу.
Наступним пунктом у роботі семінару-наради була презентація інформаційно-ресурсного відділу та конкурсу малих проектів для органів самоорганізації населення та громадських організацій «Ідея, дія, -результат» у рамках програми «Посилення впливу громадянського суспільства». Презентувала програму А.В. Волошина голова К00 ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення». А координатор в Кіровоградській області громадської організації «Український центр політичних досліджень» виступила з інформацією Про створення координаційної ради голів Громадських рад області.
Ключовим питанням наради виступило обговорення ідеї підписання Меморандуму про співпрацю голів Громадських рад при органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування Кіровоградської області. Після обговорення, доповнень і внесення конструктивних пропозицій в проект меморандуму голови Громадських рад при органах виконавчої влади Кіровоградської області підписали меморандум і одноголосно обрали С.М. Подорожнього головою координаційної ради голів громадських рад в нашій області.
Після закриття засідання всі присутні мали змогу оглянути новий Громадський офіс та Приймальню Громадської ради. Варто зазначити, що влада області активно працює над питанням сприяння розвитку роботи Громадських рад різних рівні в області. Отже, шановні громадяни, з усіма питаннми та пропозиціями можна звертатися за адресою - вул. Дзержинського 53 А.

Ганна Колєва

Меморандум про співпрацю голів Громадських рад Кіровградської області підписано (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool