Медики області зібралися у Кіровограді

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 1332 | Коментарі: 0

30 березня У Кіровограді відбулися змагання з шахів і шашок серед працівників колективів фізичної культури обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я.

У турнірі, організованому Кіровоградською обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради і відділенням Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області взяли участь 85 осіб.

У змаганнях із шахів серед чоловіків переміг Віктор Дундуков (Долинська центральна районна лікарня), друге місце посів Анатолій Махно (с. Стара Осота, дитячий протитуберкульозний санаторій), третім став Юрій Саркісов (Кіровоградська обласна лікарня).
Серед жінок-шахісток перемогла Ольга Барилюк (м. Олександрія), срібну медаль виборола Світлана Слободнюк (Кіровоградська обласна лікарня), на третьому місці завершила змагання Наталія Тертична (обласний онкодиспансер).

У змаганні з шашок серед чоловіків перше місце виборов Петро Богащенко (Долинська центральна районна лікарня), срібним призером став Віктор Бондаренко (обласний протитуберкульозний диспансер), третє місце посів Дмитро Гавриленко (с. Стара Осота, дитячий протитуберкульозний санаторій).
У турнірі з шашок серед жінок золоту медаль завоювала Ольга Демченко (Долинська центральна районна лікарня), срібною призеркою стала Людмила Голованова (Кіровоградська обласна лікарня), на третьому місці фінішувала Валентина Дукач (Новомиргородська центральна районна лікарня).

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами, кубками і призами від Кіровоградської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я, а також отримали сувеніри від обласного відділення НОК України.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool