Медичні заклади де можна пройти медогляд

Лютий 08, 2012 | Новини | Переглядів: 2191 | Коментарі: 2

У Кіровограді визначені базові заклади для проведення медичного обстеження осіб, які претендують на службу в органах державної влади або місцевого самоврядування

Базовими закладами для проведення профілактичного медичного огляду осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, ІV-VII категорій у Кіровограді визначено КЗ "Поліклінічне об'єднання м.Кіровограда" (вул.Габдрахманова, 5), поліклінічне відділення КЗ "Центральна міська лікарня м.Кіровограда" (вул.Кропивницького, 22) та 5-ту міську поліклініку (вул.Попова, 9-б) по територіальному принципу за місцем проживання або проведення нагляду за станом здоров`я претендентів. Про це повідомила начальник управління охорони здоров’я міської ради Оксана Макарук.

Оксана Макарук ознайомила з порядком проходження профілактичного медичного огляду осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, ІV-VII категорій.

детальніше на сайті міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool