Майже тисячу порушень правил безпеки виявлено під час перевірок торговельно-розважальних закладів Кіровоградщини

Липень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 708 | Коментарі: 0

Про це повідомив начальник відділу запобігання надзвичайних ситуацій Управління ДСНС України в області Роман Шаповалов під час наради з питань забезпечення захисту прав споживачів, що відбулася в ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Світлани Лобанової.

Він зазначив, що під час позапланових перевірок, що тривали протягом квітня – червня поточного року, у 53-х розважально-торговельних закладах області виявлено 997 порушень правил техногенної та протипожежної безпеки. До адміністративної відповідальності притягнуто 53 керівника та відповідальних особи.

Роман Шаповалов зауважив, що окремими торговельно-розважальними закладами було проігноровано, або у неповному обсязі виконано приписи органів ДСНС України щодо усунення виявлених недоліків. Це, зокрема, «Depot», «Вельвет», «Crazy Land», «Епіцентр К», «Копілка», «Олма Трейд», «Сіті», фан-клуб ФОП «Хачятрян» (м. Кропивницький), ФОП «Бідокуров О.М.» (м. Олександрія), ФОП «Ямполець О.А.» (смт Вільшанка) та ФОП «Бутенко А.Д.» (м. Світловодськ). У зв’язку з тим, що перебування у зазначених установах є небезпечним для людей, Управлінням ДСНС України в області направлено до адміністративного суду позовні заяви щодо призупинення їх експлуатації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool