Майже тисячу «нелегалів» виявлено на Кіровоградщині

Липень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 914 | Коментарі: 0

Завдяки проведеним заходам стосовно дотримання роботодавцями гарантій в оплаті праці, легалізації заробітної плати, погашення заборгованості з її виплати та своєчасної сплати податків і зборів, фахівцями територіальних органів Головного управління Міндоходів в області протягом першого півріччя поточного року виявлено 903 неоформлених найманих працівників.

Також, залучено до державної реєстрації суб’єктами господарювання 281 громадянина, який займався бізнесом без належного оформлення.
Результатом контрольно-перевірочної роботи платників податків, які порушують законодавство на ринку праці, стало донарахування 4,7 млн. грн. податків, до бюджету сплачено – 1,1 млн. грн. До органів прокуратури передано 19 справ.
Нагадуємо, що мінімальна заробітна плата на даний час становить 1147 грн.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool