Майже 300 дітям у міграційній службі Кіровоградщини підтверджено громадянство України

Листопад 01, 2017 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Цього року в Управлінні Державної міграційної служби України в Кіровоградській області оформлено набуття громадянства України за народженням відповідно до частини першої статті 7 Закону України «Про громадянство України» 298 дітям.

Положення даної статті закону застосовуються до осіб, які народилися 1 березня 2001 року (дата набуття чинності Закону України «Про громадянство України») і пізніше.

Це стосується тих дітей, на момент народження яких лише один з батьків перебував у громадянстві України. Статус другого з батьків (іноземець чи особа без громадянства) та місце народження особи не є важливим при набутті нею громадянства України за народженням. Особа набуває громадянство України незалежно від місця народження: чи на території України, чи за її межами, та є громадянином України з моменту народження.

Факт оформлення набуття громадянства України підтверджує довідка про реєстрацію особи громадянином України, яка надалі є необхідною для оформлення паспортних документів.

 

УДМС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool