Майже 3 мільйони гривень не сплатив до бюджету кіровоградський підприємець

Травень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1066 | Коментарі: 0

Директор приватного підприємства, користуючись послугами «конвертаційного центру», зменшував податкове навантаження шляхом відображення у податковій звітності операцій з фіктивними суб’єктами господарювання. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Проведеними документальними перевірками по взаємовідносинах з одним з них виявлено, що кіровоградець безпідставно сформував податковий кредит та не сплатив 1,8 млн. грн. ПДВ. Крім того, податкові міліціонери встановили, що протягом 2011 року на рахунок зазначеного підприємства надходили грошові кошти від однієї з держустанов на загальну суму 6,2 млн. грн. (в тому числі 1,1 млн. грн. ПДВ) за поточні та капітальні ремонти. При цьому, згідно податкових декларацій з ПДВ, приватним підприємством господарські взаємовідносини з держустановою не декларувалися. Висновком судово-економічної експертизи встановлено, що по господарським взаємовідносинам з цією установою занижено ПДВ на загальну суму 1,1 млн. грн.
Внаслідок проведеної роботи відносно директора приватного підприємства за фактом умисного ухилення від сплати податків на загальну суму 2,9 млн. грн. порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України. В межах її розслідування вживаються заходи щодо встановлення активів, з метою накладення арешту та відшкодування у подальшому завданих державі збитків.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool