Майже 2,5 млн. грн. не сплатили до бюджету держави посадові особи приватного підприємства Кіровоградщини

Січень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Посадові особи одного приватного підприємства Кіровоградщини безпідставно віднесли до складу податкового кредиту з ПДВ операції щодо придбання товарів (робіт та послуг).

Податковою міліцією ДПС у Кіровоградській області було встановлено, що підприємства, у яких замовлялись товари та послуги, є фіктивними суб’єктами господарювання. Завдяки цій схемі кіровоградські підприємці ухилились від сплати податків на загальну суму в 2,47 млн. грн.
Слідчим податкової міліції ДПС у Кіровоградській області матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань України із попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (умисне ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах).
Слідство триває. Вживаються заходи щодо відшкодування завданих державі збитків.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool