Майже 200 осіб оштрафовано за ходіння в невстановлених місцях в межах Одеської магістралі

Лютий 06, 2017 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

За 2016 рік особовим складом служби воєнізованої охорони регіональної філії «Одеська залізниця» проведено 2 тис. 805 рейдів, під час яких затримано 621 особу за порушення правил безпеки на залізничному транспорті, а саме за ходіння по коліях. При цьому 197 порушників оштрафовано на суму 7 тис. 238 грн.

Зазначимо, особовим складом воєнізованої охорони постійно проводяться профілактичні заходи щодо недопущення перебування сторонніх осіб на залізничних коліях у невстановлених місцях, до порушників застосовуються заходи адміністративного впливу.

Крім того, з пасажирами та учнями навчальних закладів проводяться лекції щодо дотримання громадського порядку на залізничному транспорті. Тільки за минулий рік фахівці воєнізованої охорони філії провели 676 тематичних лекцій і бесід, а також видали 1 тис. 300 пам’яток та 740 листівок з дотримання заходів безпеки при знаходженні на залізничному транспорті.

Наразі робота у цьому напрямку триває.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool