Майже 2, 4 тис. дітей відпочинуть до кінця літнього сезону в оздоровчих таборах Одеської залізниці

Серпень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 852 | Коментарі: 0

За інформацією Дорожнього комітету профспілки Одеської залізниці в цілому до кінця літнього сезону в п’яти оздоровчих таборах відпочинуть 2 тис. 382 дитини.

Зокрема у таборі «ім. Л.Шевцової» у Затоці відпочинуть 856 дітей, дитячому оздоровчому таборі «Юний залізничник» в Одесі – 417 дітей, а у групі «Здоров’я» при дитячій клінічній лікарні – 189 дітей. У спортивно-оздоровчому таборі «Чемпіон» біля Одеси відпочинуть 232 дитини. Ще 342 малюків оздоровлять до кінця літа у «Алому парусі» у селищі Рибаківка Миколаївської області.
Доплата батьків за одну путівку до таборів «ім. Л.Шевцової» та «Юний залізничник» становлять 260 грн., до «Чемпіону» та «Алий парус» – 310 грн., «Гайдарівець» – 271 грн., до групи «Здоров’я» путівки видавалися без батьківської доплати.
Також діти разом з батьками мають змогу у літній період оздоровитися у санаторії-профілакторії на Французькому бульварі та в корпусі №2 санаторію-профілакторію на Бугазі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool