Майже 100 порушників затримано за ходіння по колії на Одеській залізниці

Квітень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Протягом трьох місяців поточного року працівники служби воєнізованої охорони Одеської залізниці затримали 97 сторонніх осіб, що порушували правила безпечного перебування на об’єктах залізничної інфраструктури.

З них 38 порушників було притягнуто до адміністративної відповідальності та оштрафовано.
Слід зазначити, що цього року ситуація із переходом колії у невстановлених місцях значно покращилась – кількість порушників зменшилася у 3,5 рази. Залізничники переконані, що такі цифри свідчать про підвищення результативності профілактичних заходів та загального рівня свідомості громадян. Саме тому залізничники дякують усім громадянам, які дбають про власну безпеку, не ризикують здоров’ям, життям, уважно дослухаються до правил безпечного перебування на об’єктах залізничної, виконують поради залізничників та роз’яснюють правила безпеки на залізниці дітям. Дорослі повинні своєю взірцевою поведінкою демонструвати дітям правила безпеки на залізниці та переходити колію лише у встановлених та спеціально обладнаних для цього місцях, користуючись мостами та настилами, попередньо впевнившись у відсутності поїзда або локомотива.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool