Матеріальна допомога від міської влади

Квітень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1035 | Коментарі: 0

25 квітня у Кіровоградській міській раді вшанували учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС та вдів тих, хто загинув у смертельному двобої з атомною стихією.

 Міський голова Олександр Саінсус зустрівся з кіровоградцями, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. Учасники зустрічі вшанували хвилиною мовчання героїв – ліквідаторів, що відійшли у вічність. Міський голова Олександр Саінсус та секретар міської ради Ігор Волков вручили матеріальну допомогу 152 вдовам, смерть чоловіків яких пов’язана з наслідками Чорнобильської катастрофи (по 200 грн. кожній), та 18 ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І категорії 1 групи інвалідності (по 500 грн. кожному) на загальну суму 39400 грн.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool