Маршрути 50 та 118 чекають на нових перевізників

Квітень 18, 2012 | Новини | Переглядів: 1213 | Коментарі: 0

Враховуючи систематичне порушення перевізником ПП «Укравтоінвест» умов договору на перевезення пасажирів на автобусному маршруті в м. Кіровограді у режимі маршрутного таксі за маршрутом № 50, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради вирішив розірвати договір в односторонньому порядку.

За інформацією начальника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Ольги Гонтарь, неодноразовими перевірками встановлено, що підприємством ПП «Укравтоінвест» систематично порушуються умови договору у частині значного перевищення визначеної кількості транспортних засобів на даному маршруті.
Так, пунктом 2.1 Договору за маршрутом № 50 «Вул. Генерала Жадова – Лісопаркова» визначено марку транспортних засобів типу ГАЗ у кількості 20 одиниць. Фактично щоденно на маршруті працює 40 одиниць транспортних засобів. Інтервал руху становить 1 хв., а подекуди транспортні засоби їдуть без інтервалу.

Щодо подальшої долі маршруту №50 , за пропозицією профільної депутатської комісії маршрут планується подовжити до селища Молодіжного. 
Виконокм прийняв також рішення розірвати договірні стосунки в односторонньому порядку з іншим перевізником - ТОВ «Лайт», який здійснював перевезення пасажирів на автобусному маршруті в м. Кіровограді у режимі маршрутного таксі за маршрутом № 118.
Як повідомила Ольга Гонтарь, у даному випадку з дванадцяти одиниць транспорту на маршруті працювало лише три.
Міськвиконком доручив управлінню розвитку транспорту та зв’язку вирішити питання щодо призначення тимчасового перевізника за міським автобусним маршрутом № 118 «Вул. Степана Разіна (В. Балка) – мікрорайон Ковалівка».

за матеріалами


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool