«Маршрут успіху» стартував із Кропивницького

Лютий 16, 2017 | Новини | Переглядів: 1112 | Коментарі: 0

Сьогодні, 16 лютого, у міській раді Кропивницького в рамках національної програми обмінних візитів для посадових осіб органів місцевого самоврядування розпочався навчальний візит “Маршрути успіхів”.

В рамках навчального візиту обговорювалися перспективи реформування медичної та паліативної допомоги в Україні, розвитку української кардіохірургії та інтервенційної кардіології для забезпечення сучасного рівня допомоги населенню із серцево-судинними захворюваннями. Заступник Міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк презентував ключові моменти медичної реформи та деякі нововведення від Міністерства охорони здоров'я України. У свою чергу, начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук окреслила досягнення медичної галузі у Кропивницькому.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool