Марія Чорна провела засідання з Радою старійшин Кіровоградщини

Липень 08, 2021 | Новини | Переглядів: 1262 | Коментарі: 0

Голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Марія Чорна провела перше засідання з Радою старійшин Кіровоградщини.

«З більшістю я знайома особисто, з багатьма з вас я співпрацювала протягом довгого часу. Справ та ініціатив президента маємо дуже багато, вони на середині шляху, є певні процеси, до яких треба долучатися усім разом. Я ініціювала цю зустріч з вами, оскільки знаю, яким багажем знань ви володієте. І які б сучасні реформи зараз не розпочиналися, всі вони базуються на тій історичній спадщині та знаннях, якими ви володієте досконало», - зазначила під час зустрічі з Радою старійшин Марія Чорна.

Під час зустрічі учасники засідання обговорили низку важливих для області питань. Серед них – створення комісії по боротьбі з рейдерством в аграрній сфері, співпрацю з територіальними громадами, а також детально поспілкувалися щодо запуску ринку землі. та проблемних питань сфери спорту на Кіровоградщині. Зокрема, щодо ремонту бейсбольного стадіону у Кропивницькому.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool