Марія Чорна привітала спортсменів Кіровоградщини зі святом

Вересень 10, 2021 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 вересня, в обласному театрі ім. М. Кропивницького відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня фізичної культури та спорту. У них взяли участь очільниця Кіровоградської ОДА Марія Чорна, її заступник Сергій Поліщук та голова обласної ради Сергій Шульга.

Також на заході були присутні ветерани спорту, вчителі фізичної культури, тренери, керівники спортивних шкіл, федерацій, клубів.

Голова облдержадміністрації привітала всіх зі святом та подякувала спортсменам, зокрема Анастасії Мисник, майстру спорту України міжнародного класу з легкої атлетики, срібній призерці Паралімпіади 2020, та Вікторії Шпачинська, яка посіли 4-те місце у підсумках змагань. За те, що вони представляли Кіровоградщину та посіли призові місця.

“Кіровоградщина завжди славилась своїми спортивними талантами і ми пишаємося вашими, шановні земляки, досягненнями”, - висловилася голова облдержадміністрації.

До того ж Марія Чорна додала, що наразі важливо залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, але найголовніше – створення для цього відповідних умов. Завдяки ініціативі президента Володимира Зеленського, реалізовується маштабна програма "Здорова країна", що націлена на спортивне виховання нації.

"З цього тижня ми відкриваємо по цій програмі десятки Активних парків по всій області, а ви та ваші успіхи - є кращою мотивацією для наших людей займатися спортом!", - сказала очільниця Кіровоградської ОДА.

Також Марія Чорна вручила почесні грамоти Кіровоградської ОДА.
Подяку від Міністерства молоді та спорту України отримала Ірина Глобенко, начальниця управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Відзнакою Кіровоградської області “За заслуги” ІІ ступеня нагородили заслуженого тренера України з важкої атлетики та заслуженого працівника фізичної культури та спорту України В’ячеслава Жукова.

Обласною премією «За досягнення в галузі фізичної культури та спорту імені Володимира Жученка» у номінації "За розвиток спортивного руху" нагородили:

Віталія Винокурова - директора обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2, заслуженого працівника фізичної культури та спорту України;
Станіслава Роя - директора обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «НАДІЯ».

У номінації «За високі спортивні досягнення» нагородили:
Геннадія Здітовецького - тренера-викладача обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2, заслуженого тренера України з легкої атлетики;
Бозорбоя Матякубова - майстра спорту України з боксу, бронзового призера чемпіонату Європи та срібного призера чемпіонату світу, вихованця обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2;
Вадима Саласенка - тренера-викладача з боксу обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву №2.

Урочистості завершилися покладанням квітів до пам’ятного знаку «Воїнам-спортсменам» на стадіоні «Зірка». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool