Марафон «Опозиційного Блоку» шириться по Україні

Грудень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 884 | Коментарі: 0

В кінці листопада активісти партії «ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» почали у містах країни соціальний марафон «Справедливість і захист».

Суть його – зібрати підписи людей, які підтримують вимоги до влади, сформульовані в підписному листі. Зупинити війну! Знизити тарифи до 10% від доходу сім'ї! Зупинити грабіжницьке зростання цін! Підвищити мінімальну зарплату до 4,5 тис. грн. і пенсію до 2,5 тис. грн.! Відновити промисловість і дати людям роботу! Зупинити розпродаж землі! Передати гроші та повноваження регіонам!

«ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК» вважає, що досягнення миру можливо на основі Мінських угод. Прийняття нової Конституції забезпечить децентралізацію, передасть повноваження і ресурси в регіони, дозволить містам, районам і областям вирішувати проблеми освіти, медицини, ЖКГ та гуманітарної політики. Центральна влада сфокусується на зовнішній політиці, національній безпеці та обороні. Зменшення кількості депутатів – Палата представників (35 чол.) і Палата депутатів (150 чол.) – дозволить ефективно вирішувати проблеми країни, а не займатися популізмом. Вибори слід проводити за новою Конституцією. Негайні, кардинальні, ефективні реформи торкнуться всіх сфер життя, приведуть до збалансування економіки, створення нових, високооплачуваних робочих місць, зміни тарифів, зростання реальних пенсій і зарплат. Зробивши ці кроки, Україна досягне успіху.

У Світловодську активісти партії 25 листопада почали збір підписів за скасування грабіжницьких тарифів на комунальні послуги, за відновлення економіки, підвищення мінімальних зарплат і пенсій. В той же день в Знам'янці теж стартував збір підписів на підтримку вимог опозиціонерів. В обласному центрі активісти збирали підписи городян на підтримку позовів до Вищого адміністративного суду України з приводу скасування рішення Верховної Ради про перейменування Кіровограда на Кропивницький всупереч думці більшості жителів міста. 27 листопада і в Олександрії почався збір підписів на підтримку вимог «ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ».

Всього по Україні зібрано вже майже 50 тисяч підписів людей, які приєдналися до соціального марафону «ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ»..


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool