Маленьких жителів Кіровоградщини привітали з Міжнародним Днем захисту дітей

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 769 | Коментарі: 0

Щороку у перший день літа Ковалівський парк та обласна філармонія стають центром дитячих розваг, де дітлахи мають змогу весело і цікаво провести час.

Для них тут організовано майстер–класи з декоративно–прикладного та образотворчого мистецтва, вікторини, рухливі ігри.

Кращі творчі дитячі колективи підготували для юних мешканців міста та області видовищну концертну програму.

З подарунками на свято завітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович та народний депутат України Костянтин Яриніч.

Сергій Кузьменко привітав дітей зі святом, побажав їм веселих канікул, гарних подорожей, цікавих знайомств з новими друзями.
Керівник області підкреслив, що влада приділяє значну увагу створенню умов для розвитку підростаючого покоління.

"У нас з'являються нові футбольні поля, ігрові майданчики, у школах – нові меблі, техніка – усе це для вас. Ми докладемо максимум зусиль, поки ви зростаєте, щоб побудувати нову країну, в якій вам буде комфортно жити", - підкреслив голова облдержадміністрації.

Діти, які виховуються у дитячих будинках та прийомних родинах отримали від керівника області корзини з солодкими подарунками та іграшками, а також сертифікати на оздоровлення в українському дитячому центрі "Молода гвардія". Сертифікатами на премію також відзначено переможців Всеукраїнських конкурсів та інтелектуальних змагань. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool